Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g219g127kcal16.4g10.9g2g0.2g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g22g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 31g13kcal3g0.1g0g0g
Vadelma 88g36kcal0.9g3.6g0.7g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana718g352kcal40.6g29.2g5.4g6.8g
Valittu annoskoko359g176kcal20.3g14.6g2.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna179g88kcal10.2g7.3g1.4g1.7g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231