Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g2250g1305kcal168.8g112.5g20.3g2.3g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g225g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 315g134kcal30.9g1.3g0.3g0g
Vadelma 900g370kcal9g36.9g7.2g33.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7380g3617kcal417.4g301.4g55.6g71.2g
Valittu annoskoko3690g1808kcal208.7g150.7g27.8g35.6g
Annoskoko puolitettuna1845g904kcal104.4g75.4g13.9g17.8g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231