Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g2500g1450kcal187.5g125g22.5g2.5g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g250g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 350g148kcal34.3g1.4g0.4g0g
Vadelma 1000g411kcal10g41g8g37g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8200g4018kcal463.6g334.8g61.8g79g
Valittu annoskoko4100g2009kcal231.8g167.4g30.9g39.5g
Annoskoko puolitettuna2050g1005kcal115.9g83.7g15.5g19.8g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231