Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g281g163kcal21.1g14.1g2.5g0.3g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g28g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 39g17kcal3.9g0.2g0g0g
Vadelma 113g46kcal1.1g4.6g0.9g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana923g452kcal52.2g37.8g6.8g9g
Valittu annoskoko461g226kcal26.1g18.9g3.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna231g113kcal13.1g9.5g1.7g2.3g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231