Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g3000g1740kcal225g150g27g3g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g300g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 420g178kcal41.2g1.7g0.4g0g
Vadelma 1200g493kcal12g49.2g9.6g44.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9840g4822kcal556.4g401.8g74g94.8g
Valittu annoskoko4920g2411kcal278.2g200.9g37g47.4g
Annoskoko puolitettuna2460g1206kcal139.1g100.5g18.5g23.7g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231