Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g313g181kcal23.4g15.6g2.8g0.3g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g31g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 44g19kcal4.3g0.2g0g0g
Vadelma 125g51kcal1.2g5.1g1g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1025g502kcal57.8g41.8g7.6g9.8g
Valittu annoskoko513g251kcal28.9g20.9g3.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna256g126kcal14.5g10.5g1.9g2.5g
Arvot/100g100g49kcal5.6g4.1g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231