Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g3500g2030kcal262.5g175g31.5g3.5g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g350g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 490g208kcal48.1g2g0.5g0g
Vadelma 1400g575kcal14g57.4g11.2g51.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11480g5626kcal649.2g468.8g86.4g110.6g
Valittu annoskoko5740g2813kcal324.6g234.4g43.2g55.3g
Annoskoko puolitettuna2870g1407kcal162.3g117.2g21.6g27.7g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231