Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g375g218kcal28.1g18.8g3.4g0.4g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g38g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 53g22kcal5.2g0.2g0.1g0g
Vadelma 150g62kcal1.5g6.1g1.2g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1230g603kcal69.6g50.2g9.4g11.8g
Valittu annoskoko615g301kcal34.8g25.1g4.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna308g151kcal17.4g12.6g2.4g3g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231