Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g4000g2320kcal300g200g36g4g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g400g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 560g237kcal54.9g2.2g0.6g0g
Vadelma 1600g657kcal16g65.6g12.8g59.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13120g6429kcal741.8g535.6g98.8g126.4g
Valittu annoskoko6560g3215kcal370.9g267.8g49.4g63.2g
Annoskoko puolitettuna3280g1607kcal185.5g133.9g24.7g31.6g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231