Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g438g254kcal32.8g21.9g3.9g0.4g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g44g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 61g26kcal6g0.2g0.1g0g
Vadelma 175g72kcal1.7g7.2g1.4g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1435g703kcal81g58.6g10.8g13.8g
Valittu annoskoko718g352kcal40.5g29.3g5.4g6.9g
Annoskoko puolitettuna359g176kcal20.3g14.7g2.7g3.5g
Arvot/100g100g49kcal5.6g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231