Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g4500g2610kcal337.5g225g40.5g4.5g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g450g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 630g267kcal61.8g2.5g0.6g0g
Vadelma 1800g740kcal18g73.8g14.4g66.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14760g7233kcal834.6g602.6g111g142.2g
Valittu annoskoko7380g3617kcal417.3g301.3g55.5g71.1g
Annoskoko puolitettuna3690g1808kcal208.7g150.7g27.8g35.6g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231