Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g563g326kcal42.2g28.1g5.1g0.6g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g56g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 79g33kcal7.7g0.3g0.1g0g
Vadelma 225g93kcal2.2g9.2g1.8g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1845g904kcal104.2g75.2g14g17.8g
Valittu annoskoko923g452kcal52.1g37.6g7g8.9g
Annoskoko puolitettuna461g226kcal26.1g18.8g3.5g4.5g
Arvot/100g100g49kcal5.6g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231