Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 500g405kcal7.9g84.1g0.3g15g
Paprika, punainen200g51kcal1.8g9.2g0.8g4g
Parsakaali brokkoli 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g200g340kcal3.2g4.2g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g1732kcal44.2g202.8g71.4g48g
Valittu annoskoko1100g866kcal22.1g101.4g35.7g24g
Annoskoko puolitettuna550g433kcal11.1g50.7g17.9g12g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363462