Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g250g675kcal43.8g0g55g0g
Sipuli 115g35kcal1.4g5.5g0.2g2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g18g56kcal3.1g9.7g0.5g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g28g25kcal0.8g1g2g0.2g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1712g1813kcal101.4g41.4g135.6g9g
Valittu annoskoko856g907kcal50.7g20.7g67.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna428g453kcal25.4g10.4g33.9g2.3g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390