Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g90g249kcal1.6g67.5g0.1g6g
Saksanpähkinä 200g1360kcal29.4g6.6g130.4g31.8g
Kookoshiutale 35g231kcal2.8g2.2g22.6g5.7g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2g7.3kcal0.1g1.6g0.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana687g3796kcal68g180g306.4g87g
Valittu annoskoko343g1898kcal34g90g153.2g43.5g
Annoskoko puolitettuna172g949kcal17g45g76.6g21.8g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742