Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl400g1440kcal8g10.8g152g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 400g155kcal13.2g11.2g6g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g24g13kcal1.4g0.7g0.5g24g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g4561kcal105.2g75.2g427.6g49.4g
Valittu annoskoko1104g2281kcal52.6g37.6g213.8g24.7g
Annoskoko puolitettuna552g1140kcal26.3g18.8g106.9g12.4g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327