Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl600g2160kcal12g16.2g228g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 600g232kcal19.8g16.8g9g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g36g20kcal2.2g1.1g0.7g36g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g6841kcal158.2g112.6g641.4g74g
Valittu annoskoko1656g3421kcal79.1g56.3g320.7g37g
Annoskoko puolitettuna828g1710kcal39.6g28.2g160.4g18.5g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327