Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl800g2880kcal16g21.6g304g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 800g309kcal26.4g22.4g12g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g48g26kcal2.9g1.4g1g48g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g9122kcal210.8g150g855.2g98.8g
Valittu annoskoko2208g4561kcal105.4g75g427.6g49.4g
Annoskoko puolitettuna1104g2281kcal52.7g37.5g213.8g24.7g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327