Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl100g360kcal2g2.7g38g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 100g39kcal3.3g2.8g1.5g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g6g3.3kcal0.4g0.2g0.1g6g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g1140kcal26.4g18.8g106.8g12.4g
Valittu annoskoko276g570kcal13.2g9.4g53.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna138g285kcal6.6g4.7g26.7g3.1g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327