Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1000g3600kcal20g27g380g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 1000g387kcal33g28g15g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g60g33kcal3.6g1.8g1.2g60g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g11403kcal263.4g187.8g1069g123.4g
Valittu annoskoko2760g5701kcal131.7g93.9g534.5g61.7g
Annoskoko puolitettuna1380g2851kcal65.9g47g267.3g30.9g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327