Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1200g4320kcal24g32.4g456g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 1200g464kcal39.6g33.6g18g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g72g40kcal4.3g2.2g1.4g72g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g13683kcal315.8g225.4g1282.8g148.2g
Valittu annoskoko3312g6842kcal157.9g112.7g641.4g74.1g
Annoskoko puolitettuna1656g3421kcal79g56.4g320.7g37.1g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327