Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 770g1098kcal96.3g2.3g78.9g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1400g5040kcal28g37.8g532g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 1400g541kcal46.2g39.2g21g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g84g46kcal5g2.5g1.7g84g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g49g0.8g2.4g
Voi 140g1016kcal1.7g0.6g113.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g15964kcal368.6g262.8g1496.4g172.8g
Valittu annoskoko3864g7982kcal184.3g131.4g748.2g86.4g
Annoskoko puolitettuna1932g3991kcal92.2g65.7g374.1g43.2g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327