Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1600g5760kcal32g43.2g608g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 1600g619kcal52.8g44.8g24g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g96g53kcal5.8g2.9g1.9g96g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Voi 160g1161kcal1.9g0.6g130.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8832g18244kcal421.4g300.2g1710.4g197.6g
Valittu annoskoko4416g9122kcal210.7g150.1g855.2g98.8g
Annoskoko puolitettuna2208g4561kcal105.4g75.1g427.6g49.4g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327