Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 990g1412kcal123.8g3g101.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1800g6480kcal36g48.6g684g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 1800g696kcal59.4g50.4g27g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g108g59kcal6.5g3.2g2.2g108g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.1g
Voi 180g1306kcal2.1g0.7g146.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g20524kcal474g337.8g1924.2g222.2g
Valittu annoskoko4968g10262kcal237g168.9g962.1g111.1g
Annoskoko puolitettuna2484g5131kcal118.5g84.5g481.1g55.6g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327