Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1100g1569kcal137.5g3.3g112.8g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2000g7200kcal40g54g760g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 2000g773kcal66g56g30g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g120g66kcal7.2g3.6g2.4g120g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g70g1.2g3.5g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g22805kcal526.6g375.4g2138g247g
Valittu annoskoko5520g11403kcal263.3g187.7g1069g123.5g
Annoskoko puolitettuna2760g5701kcal131.7g93.9g534.5g61.8g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327