Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl3200g11520kcal64g86.4g1216g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 3200g1237kcal105.6g89.6g48g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g192g106kcal11.5g5.8g3.8g192g
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g112g1.9g5.6g
Voi 320g2321kcal3.8g1.3g260.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17664g36488kcal842.4g600.8g3420.6g395.2g
Valittu annoskoko8832g18244kcal421.2g300.4g1710.3g197.6g
Annoskoko puolitettuna4416g9122kcal210.6g150.2g855.2g98.8g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327