Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 800g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Pinaatti 100g13kcal1.6g0.4g0.3g1.3g
Feta juusto (Filos), annos 20g80g221kcal13.2g0.6g18.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 80g182kcal4g14g11.3g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g1300kcal52.6g102g66.4g42.2g
Valittu annoskoko1060g650kcal26.3g51g33.2g21.1g
Annoskoko puolitettuna530g325kcal13.2g25.5g16.6g10.6g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365393