Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1000g293kcal9.4g45g4g19g
Pinaatti 125g17kcal2g0.5g0.4g1.6g
Feta juusto (Filos), annos 20g100g276kcal16.5g0.7g23g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 100g227kcal5.1g17.5g14.1g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2650g1626kcal66g127.4g83g52.8g
Valittu annoskoko1325g813kcal33g63.7g41.5g26.4g
Annoskoko puolitettuna663g406kcal16.5g31.9g20.8g13.2g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365393