Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1200g351kcal11.3g54g4.8g22.8g
Pinaatti 150g20kcal2.4g0.6g0.4g1.9g
Feta juusto (Filos), annos 20g120g331kcal19.8g0.8g27.6g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 120g273kcal6.1g21g16.9g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g1951kcal79.2g152.8g99.4g63.4g
Valittu annoskoko1590g975kcal39.6g76.4g49.7g31.7g
Annoskoko puolitettuna795g488kcal19.8g38.2g24.9g15.9g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365393