Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1600g468kcal15g72g6.4g30.4g
Pinaatti 200g27kcal3.2g0.8g0.6g2.6g
Feta juusto (Filos), annos 20g160g442kcal26.4g1.1g36.8g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 160g364kcal8.1g28g22.5g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g2601kcal105.4g203.8g132.6g84.6g
Valittu annoskoko2120g1300kcal52.7g101.9g66.3g42.3g
Annoskoko puolitettuna1060g650kcal26.4g51g33.2g21.2g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365393