Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2000g585kcal18.8g90g8g38g
Pinaatti 250g33kcal4g1g0.7g3.2g
Feta juusto (Filos), annos 20g200g552kcal33g1.4g46g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 200g455kcal10.1g35.1g28.2g11.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5300g3251kcal131.8g255g165.8g105.6g
Valittu annoskoko2650g1626kcal65.9g127.5g82.9g52.8g
Annoskoko puolitettuna1325g813kcal33g63.8g41.5g26.4g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365393