Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)250g315kcal27.5g0.8g22.5g0g
Sokeri 425g1725kcal0g424.6g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen150g1080kcal1.5g1.5g120g0g
Kerma, ruoka 15% Flora75g113kcal1.2g2.6g11.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 400g1373kcal40.8g280g4.8g14g
Raparperi 300g101kcal2.1g16.5g0.3g4.2g
Fariinisokeri70g284kcal0g69.9g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)250g475kcal11.3g40g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g10931kcal168.8g1671.8g377.8g36.4g
Valittu annoskoko1920g5465kcal84.4g835.9g188.9g18.2g
Annoskoko puolitettuna960g2733kcal42.2g418g94.5g9.1g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594