Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g300g177kcal18g12.6g6g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras50g133kcal4.2g25.6g0.5g6.7g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g666g925kcal126.5g0g46.6g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g150kcal0g0g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2410g3074kcal321.8g92.2g154.8g17g
Valittu annoskoko1205g1537kcal160.9g46.1g77.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna603g769kcal80.5g23.1g38.7g4.3g
Arvot/100g100g128kcal13.4g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111