Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g360g212kcal21.6g15.1g7.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras60g160kcal5.1g30.7g0.6g8g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g800g1112kcal152g0g56g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2896g3694kcal386.6g110.6g186.4g20.2g
Valittu annoskoko1448g1847kcal193.3g55.3g93.2g10.1g
Annoskoko puolitettuna724g924kcal96.7g27.7g46.6g5.1g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111