Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g419g248kcal25.2g17.6g8.4g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras70g187kcal5.9g35.8g0.7g9.4g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g932g1296kcal177.1g0g65.2g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Kananmuna kuoreton 103g146kcal12.8g0.3g10.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g210kcal0g0g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3374g4304kcal450.4g128.8g217g23.8g
Valittu annoskoko1687g2152kcal225.2g64.4g108.5g11.9g
Annoskoko puolitettuna844g1076kcal112.6g32.2g54.3g6g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111