Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g479g283kcal28.8g20.1g9.6g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras80g213kcal6.8g40.9g0.8g10.7g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1065g1481kcal202.4g0g74.6g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Kananmuna kuoreton 117g167kcal14.6g0.4g12g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g240kcal0g0g26.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3856g4918kcal514.8g147.4g248g27g
Valittu annoskoko1928g2459kcal257.4g73.7g124g13.5g
Annoskoko puolitettuna964g1230kcal128.7g36.9g62g6.8g
Arvot/100g100g128kcal13.4g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111