Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g539g318kcal32.4g22.6g10.8g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras90g240kcal7.6g46g0.9g12g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1198g1666kcal227.7g0g83.9g0g
Sipuli (kuorittu)135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4338g5533kcal579.2g165.6g279.4g30.4g
Valittu annoskoko2169g2767kcal289.6g82.8g139.7g15.2g
Annoskoko puolitettuna1085g1383kcal144.8g41.4g69.9g7.6g
Arvot/100g100g128kcal13.4g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111