Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g60g35kcal3.6g2.5g1.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras10g27kcal0.8g5.1g0.1g1.3g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g133g185kcal25.3g0g9.3g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana482g615kcal64.2g18.2g30.8g3.4g
Valittu annoskoko241g308kcal32.1g9.1g15.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna121g154kcal16.1g4.6g7.7g0.9g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111