Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g599g354kcal36g25.2g12g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras100g267kcal8.5g51.1g1g13.4g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1332g1851kcal253g0g93.2g0g
Sipuli (kuorittu)150g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Kananmuna kuoreton 147g209kcal18.3g0.4g15g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl33g300kcal0g0g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4820g6148kcal643.2g184g310.2g33.8g
Valittu annoskoko2410g3074kcal321.6g92g155.1g16.9g
Annoskoko puolitettuna1205g1537kcal160.8g46g77.6g8.5g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111