Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g120g71kcal7.2g5g2.4g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras20g53kcal1.7g10.2g0.2g2.7g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g266g370kcal50.6g0g18.6g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 29g42kcal3.7g0.1g3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana964g1230kcal128.8g36.6g62.2g6.8g
Valittu annoskoko482g615kcal64.4g18.3g31.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna241g307kcal32.2g9.2g15.6g1.7g
Arvot/100g100g128kcal13.4g3.8g6.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111