Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g240g141kcal14.4g10.1g4.8g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras40g107kcal3.4g20.5g0.4g5.4g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g533g740kcal101.2g0g37.3g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 59g84kcal7.3g0.2g6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g120kcal0g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1928g2459kcal257.4g74g124g13.6g
Valittu annoskoko964g1230kcal128.7g37g62g6.8g
Annoskoko puolitettuna482g615kcal64.4g18.5g31g3.4g
Arvot/100g100g128kcal13.4g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111