Kananpojan jauhelihapihvit

400g Kananpojan paistijauhelihaa
1 dl ruiskorppujauhoja
1 kananmuna
2 dl vettä
40 g punaista paprikaa
2 ml valkopippuria
2 ml suolaa
1 ml cajun maustetta
2 rkl juoksevaa beceliä

laita korppujauhot turpoamaan veteen 15 min.
pilko sillä välin paprika pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi, tarkista maku ja mausta halutessasi enemmän.

Paista pannulla kauniin ruskeaksi molemmin puolin :D
Tarjoa salaatin kera !

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia200g280kcal34g0g16g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras50g134kcal4.2g25.6g0.5g6.7g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 20g5.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 14g102kcal0g0g11.5g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana830g1131kcal84.6g53.6g62.4g14.4g
Valittu annoskoko415g565kcal42.3g26.8g31.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna208g283kcal21.2g13.4g15.6g3.6g
Arvot/100g100g136kcal10.2g6.5g7.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366376