Kananpojan jauhelihapihvit

400g Kananpojan paistijauhelihaa
1 dl ruiskorppujauhoja
1 kananmuna
2 dl vettä
40 g punaista paprikaa
2 ml valkopippuria
2 ml suolaa
1 ml cajun maustetta
2 rkl juoksevaa beceliä

laita korppujauhot turpoamaan veteen 15 min.
pilko sillä välin paprika pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi, tarkista maku ja mausta halutessasi enemmän.

Paista pannulla kauniin ruskeaksi molemmin puolin :D
Tarjoa salaatin kera !

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia40g56kcal6.8g0g3.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras10g27kcal0.8g5.1g0.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g226kcal16.8g10.6g12.4g2.8g
Valittu annoskoko83g113kcal8.4g5.3g6.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna42g57kcal4.2g2.7g3.1g0.7g
Arvot/100g100g136kcal10.1g6.4g7.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366376