Teksasinpata
Mittaa suureen kattilaan vesi, paseerattu tomaatti, suola ja riisi.
Keitä noin 15 minuuttia.
Seos jää helposti pohjaan kiinni, joten sekoita tiheästi.
Seos myös kuplii, joten pidä kansi päällä.
Silppua samalla kaksi keskikokoista punaista paprikaa, jätä sivuun odottamaan.
Paista jauhelihaa omassa rasvassaan, lisää kuivattu sipuli päälle.
Kun jauheliha on kypsää, lisää päälle paprikanpalat.
Kypsennä hetki.
Lisää tarvittaessa pannulle hieman vettä.
Kun riisi on kypsää, valuta pavut (jos käytät tölkkipapuja), lisää ne ja maustekastike pataan ja sekoita.
Lisää myös jauheliha-sipuli-paprikaseos pataan.
Sekoita ja anna kuumentua hetki.
Lisää tarvittaessa hieman vettä.
Tarjoa.
Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa
Tavoite79