Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt600g420kcal15.6g39g19.2g1.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Arla Apetina Feta 3%300g330kcal54g6g9g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g3541kcal369.6g98.6g176.8g6.6g
Valittu annoskoko1590g1770kcal184.8g49.3g88.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna795g885kcal92.4g24.7g44.2g1.7g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367211