Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt700g490kcal18.2g45.5g22.4g2.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1162kcal133g0g70g0g
Arla Apetina Feta 3%350g385kcal63g7g10.5g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3710g4131kcal431.2g115g206.2g7.8g
Valittu annoskoko1855g2065kcal215.6g57.5g103.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna928g1033kcal107.8g28.8g51.6g2g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367211