Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt800g560kcal20.8g52g25.6g2.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Arla Apetina Feta 3%400g440kcal72g8g12g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g4721kcal492.8g131.6g235.6g8.8g
Valittu annoskoko2120g2360kcal246.4g65.8g117.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna1060g1180kcal123.2g32.9g58.9g2.2g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367211