Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt900g630kcal23.4g58.5g28.8g2.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha900g1494kcal171g0g90g0g
Arla Apetina Feta 3%450g495kcal81g9g13.5g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4770g5311kcal554.4g148g265.2g10g
Valittu annoskoko2385g2656kcal277.2g74g132.6g5g
Annoskoko puolitettuna1193g1328kcal138.6g37g66.3g2.5g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367211