Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt100g70kcal2.6g6.5g3.2g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Arla Apetina Feta 3%50g55kcal9g1g1.5g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g590kcal61.6g16.4g29.4g1.2g
Valittu annoskoko265g295kcal30.8g8.2g14.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna133g148kcal15.4g4.1g7.4g0.3g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367211