Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt1000g700kcal26g65g32g3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1660kcal190g0g100g0g
Arla Apetina Feta 3%500g550kcal90g10g15g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5300g5901kcal616g164.4g294.6g11.2g
Valittu annoskoko2650g2951kcal308g82.2g147.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna1325g1475kcal154g41.1g73.7g2.8g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367211